Yesterday

Først må jeg bare si: Sorry for null blogging i går, hadde en travel lørdag. 
Spiste en deilig pannekakefrokost. Deretter dro jeg til liertoppen. Jeg var innom bikbok, men fant ikke noe. Det jeg endte opp med var noe interiør til rommet mitt. Etter det kjørte vi til Jessheim for å besøke noen slektninger. Vi hadde ikke sett dem på lenge, så det var veldig koselig å få se dem igjen. Lørdagskvelden gikk til Mesternes mester og kokosboller. Du vet jeg elsker kokosboller ♥.

I  dag har jeg sett på 5-mila. Synd det ikke ble noen medalje til Norge. Planene for i dag er ikke store. Her i Asker er det regn og grå himmel. Jeg skal bake fastelavensboller med søstera mi. Tar en liten tjuvstart på neste helg. Denne siste feriedagen må nytes. I morgen er det tilbake til hverdagen. Kjenner at jeg helst vil ligge i senga på mandag morgen. Jaja, ha en fortsatt fin søndag og nyt siste feriedag.

 

 


  1 kommentarer på "Yesterday"

Postet av: Eli-Birgithe Kristiansen
Elsker pannekaker!
23.02.2014, 14:14
URL: http://ebsk.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Kristiane, 12 år, Asker

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: kristiane.kristi@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits