Yesterday

Først må jeg bare si: Sorry for null blogging i går, hadde en travel lørdag. 
Spiste en deilig pannekakefrokost. Deretter dro jeg til liertoppen. Jeg var innom bikbok, men fant ikke noe. Det jeg endte opp med var noe interiør til rommet mitt. Etter det kjørte vi til Jessheim for å besøke noen slektninger. Vi hadde ikke sett dem på lenge, så det var veldig koselig å få se dem igjen. Lørdagskvelden gikk til Mesternes mester og kokosboller. Du vet jeg elsker kokosboller ♥.

I  dag har jeg sett på 5-mila. Synd det ikke ble noen medalje til Norge. Planene for i dag er ikke store. Her i Asker er det regn og grå himmel. Jeg skal bake fastelavensboller med søstera mi. Tar en liten tjuvstart på neste helg. Denne siste feriedagen må nytes. I morgen er det tilbake til hverdagen. Kjenner at jeg helst vil ligge i senga på mandag morgen. Jaja, ha en fortsatt fin søndag og nyt siste feriedag.

 

 

13.08.13

Sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i kinnet. SOL, bare sol.

Siste uka
Da var det mandag igjen og en uke til skolestart. Kjenner at jeg gruer meg til å våkne opp på mandag etter 2 månders ferie, samtidig som jeg gleder meg til å se igjen flere av vennene mine og å få ny lærer. Gruer meg aller mest til bokbind prosessen. haha. Denne uken, som jeg skal tilbringe i Kristiansand, skal jeg snu tilbake til riktig døgnrytme, så jeg ikke dævver mandag morgen. 

Ha en fin dag og nyt siste uken <3

SommeridyllKristiansand.idyll.pærle.hav.is.båt.makrell.fiske.kos.sol.moro.latter.kirsebær.varme.solnedgang.kubbespill.skjær.hus.brygge.kai.strender.måker.svaberg.familie.venner.hyttekos.skyfritt.blått.

Sommer på sitt beste

I dag har jeg solet meg. Det er kjempefint vær. Norges pærle! <3

Kristiansand

I dag dro jeg til Kristiansand. Det er veldig fint her! Her skal jeg være i den siste uka før skolen. Klokka syv dro vi ut for å fiske. Vi fikk 8 makrell.Kristiane, 12 år, Asker

+ Legg meg til som venn

Kontakt/sponsorer: kristiane.kristi@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits